Fiat Fiat BMW BMW Salmson Salmson Mini Cooper Mini Cooper Peugeot Peugeot Porsche Porsche Opel Opel Zundapp Zündapp

Aankoop Advies

 

Bent u van plan om een klassieke auto te kopen?

Hebt u daar geen of weinig ervaring mee? Dan kan ik u helpen! Vaak ziet een klassieke auto er prima uit, terwijl er onderhuids veel verborgen gebreken zijn. Bijvoorbeeld omdat een restauratie kwalitatief niet goed is uitgevoerd. De auto glimt dan wel aan de buitenkant, zeker als hij pas is gespoten. Alleen kunt u niet zien hoe er aan de auto is gewerkt.

 

Zowel carrosserie en techniek kunnen nog verborgen gebreken hebben, waarvan vakkundig herstel achteraf alsnog veel geld kost. Ook zijn er veel "restaurateurs" die als hobby een auto restaureren en hem later aan u verkopen. Hier is een groot "grijs"gebied waarbij de kwaliteit van de restauraties erg uiteen lopen. Van zeer goed tot bijzonder slecht. Zelfs in die laatste categorie is de kwaliteit voor iemand zonder ervaring moeilijk te herkennen. U komt er pas achter als de auto al is gekocht. Ook zogenaamde "originele auto's" die nog nooit zijn gerestaureerd kunnen achteraf tegenvallen.

 

Restauratieobject

Als u van plan bent om een restauratieobject te kopen dat u zelf wilt restaureren, kan ik u ook adviseren. Samen met u taxeer ik de auto die u op het oog hebt. Om te bepalen of het een goede basis is voor een restauratie en past bij uw vaardigheden of mogelijkheden.

 

Hoe werkt het?

Samen met u ga ik de klassieke auto taxeren die u wilt kopen. Dat zal meestal bij de verkoper zijn. U krijgt een objectieve beoordeling over de kwaliteit van de aangeboden auto en de eventuele te verwachten werkzaamheden en kosten.

 

Aanbod

 

De Restauratie Dokter is een klein bedrijf, gespecialiseerd in volledige- en deelrestauraties van klassieke auto’s, hieronder enkele van mijn werkzaamheden. Staat uw wens er niet bij? neem dan gerust even contact op!

 

Ongelukje gehad?

ongelukje  

Neem contact op voor schadeherstel! Lees verder >

Aankoop Advies

Aankoop Advies  

Bent u van plan een klassieke auto te kopen? Lees verder >

Onderhoud op lokatie

Onderhoud op lokatie  

Nieuw! Het onderhoud aan uw klassieker of oldtimer bij u aan huis! Lees verder >

Fiat 500 restaureren voor een vaste prijs!

Onderhoud op lokatie  

Speciale aanbieding! Restauratie van je 500 voor een vast bedrag!Lees verder >