DE KLASSIEKE WERKPLAATS!

Dé werkplaats die is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van old- en youngtimers. De Klassieke Werkplaats is een onderdeel van de Restauratie Dokter. Naast restauraties merkten we dat veel bezitters van een old- of youngtimer steeds moeilijker een garage of werkplaats kunnen vinden waar men nog weet hoe er aan klassieke auto's moet worden gewerkt, wat er nodig is om ze goed te onderhouden, wat de juiste onderdelen, vloeistoffen en materialen zijn en vooral waar nog met passie en aandacht aan uw klassieker wordt gewerkt!

Daarvoor kunt u voortaan bij ons terecht. Voor kleine reparaties of onderhoudswerkzaamheden en natuurlijk ook voor uitgebreide werkzaamheden. Bijvoorbeeld als uw auto lang niet heeft gereden en groot onderhoud nodig heeft. Of als uw klassieker voorbereid moet worden voor stalling in de winterperiode of juist rijklaar gemaakt kan worden in het voorjaar!  En natuurlijk voor het regelmatig of jaarlijks onderhoud. Onze werkplaats is gevestigd in Velp (bij Arnhem). Woont u verder weg en is uw klassieker niet rijdbaar? Dan kan hij ook gehaald en/ of gebracht worden. 

Het is ook mogelijk om kleine onderehoudswerkzaamheden bij u op lokatie uit te voeren. Mits er op die lokatie goed en veilig aan uw auto gewerkt kan worden.

 Ook kunt u bij ons terecht voor tips en advies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw auto? Bel dan even voor meer info!